фірмовий скребок для догляду за склокерамікою — у подарунок.
Основні характеристики
Варильна поверхня Minola MI 6037 KBL обладнана 4-ма індукційними зонами нагріву з діаметрами 16 і 18 см. Перевагою даної моделі є її стандартна ширина 59 см. Завдяки цьому поверхня ідеально впишеться в стільницю на кухні.
Функція Booster дозволяє прискорити процес приготування та збільшити потужність передньої лівої зони нагріву з 1.8 до 2.1 кВт.
Оформлення та дизайн
Модель виконана у сучасному мінімалістичному дизайні. Поверхня зі склокераміки чорного кольору відмінно поєднується з іншими предметами на кухні, не перевантажуючи простір і роблячи інтер'єр стильним.
Індукційний тип нагрівання
- При індукційному нагріві тепло передається страві безпосередньо, що забезпечує її рівномірне прогрівання;
- При такому типі нагріву рідини та продукти отримують тепло миттєво. Це значно скорочує часові витрати на приготування страв. Він є економним ще й тому, що споживає мінімум електроенергії.
Склокераміка Kanger
Індукційна варильна поверхня Minola MI 6037 KBL виготовлена з використанням склокераміки Kanger, яка відрізняється своєю стійкістю до перепадів температур та механічних пошкоджень.
Таймер
Модель оснащена функцією таймера, який значно полегшує процес приготування їжі. Завдяки сенсорам на панелі керування поверхні ви можете обрати спосіб роботи таймера та встановити час від 1 до 99 хвилин.
Панель керування
Індукційна варильна поверхня обладнана сенсорною панеллю управління, на якій знаходяться сенсори ввімкнення та вимкнення пристрою, сенсори перемикання ступенів потужності зон нагріву від 1 до 9, сенсор блокування, паузи, вибору зони нагріву, ввімкнення функції Booster та активації таймера.
Безпека
Для забезпечення вашої безпеки варильна поверхня для кухні оснащена функцією захисту від переливу, яка автоматично вимикає пристрій у разі потрапляння рідини на панель управління, та функцією захисту від дітей, яка заблокує сенсори, щоб ваші маленькі помічники не змогли змінити налаштування приготування. Індикатор залишкового тепла інформує вас про те, що конфорки ще не охолонули. Це дозволяє уникнути опіків та займання.
-
Какая мощность должна быть у варочной панели?
-
Какая рабочая поверхность варочной панели лучше?
-
Какая варочная поверхность практичнее?